Just nu

  • 34 spelare online
  • 234 546 frågor
  • 14 618 medlemmar
  • 7 731 ämnen

Stötta vår Kickstarter-kampanj!


Vetgirig med Rickard Olsson

Nu tar vi Vetgirig till nästa nivå!

Vi började bygga vetgirig.nu för 18 år sedan och sedan dess har sajten underhållit & roat hundratusentals vetgiriga svenskar. Tiden har dock hunnit ifatt plattformen som blivit gammal i teknik, design och upplevelse. Nu tänker vi göra en kraftansträngning för att göra den modern, uppdaterad och mer lättillgänglig!

Vetgirig innehåller mängder av frågor och används fortfarande av tusentals människor. Det blir ju roligare ju fler vi är, och det ökar möjligheterna till att göra plattformen ännu bättre och roligare. Vår plan är att uppgradera den så att många fler vill delta i våra olika varianter av frågesport. 

Hur då, tänker du?

Vi slår oss ihop med Rickard Olsson, Mr. Frågesport!

Rickard Olsson har lång erfarenhet av frågesport från bl.a. Vem vet mest och Bingolotto.

Nu går Rickard från traditionell TV till den digitala världen och kommer vara med och förvandla Vetgirig till Sveriges bästa sajt för frågesport.

Med Rickard som drivande frontfigur kommer vi att utveckla sajten och öka kännedomen om Vetgirig till fler människor, och på sikt kanske vi till och med kan ha live-finaler på Youtube.

Vi behöver din hjälp!

För att designa och bygga om plattformen till en modern app och webbplats kommer vi anlita professionella designers och utvecklare, samt utveckla innehållet. Då Vetgirig inte i grunden är en betaltjänst saknar vi medel för detta stora projekt, och därför kommer vi starta en crowfunding-kampanj för alla er som vill vara med och bidra med en slant. Det gör ni naturligtvis frivilligt och mot en belöning.

Nu öppnar strax vår kickstarter-kampanj för detta! Kika HÄR

Hoppas att många av er vetgiriga vill vara med och göra detta möjligt!

Conny (Conth) & Dan Erik (Danne)