Just nu

  • 37 spelare online
  • 235 441 frågor
  • 13 830 medlemmar
  • 7 754 ämnen

Rickard har ordet

Kära vetgiriga!

Du kanske undrar vad som händer bakom kulisserna på vår kära frågeplattform. Det var ju lite aktivitet med vår crowdfunding i våras men sedan har det varit tyst. Det betyder inte att inget händer och att allt gått i stå.

Det är istället så att vi just nu ligger i startblocken för att ta fram en ny app. En app som gör att du kommer kunna använda Vetgirig även när du är på språng och inte sitter vid en dator.

Jag skriver använda Vetgirig och inte spela, tanken är nämligen att du på Vetgirig 2.0 ska kunna göra mer än att bara gå in och spela. Du ska kunna träna, hitta vänner, kolla statistik och tabeller, hitta dina kunskapsluckor och öva bort dom, spela ligaspel, cuper och annat.

Just nu är vi i full färd med att skapa detta för mobilen och förhoppningsvis kommer vi inom några månader kunna börja testa och prova vad som funkar och inte funkar. Sedan ska vi se till att hemsidan och mobilen går sömlöst i varandra så man alltid kan kan använda datorn eller mobilen beroende på var man är.

Såklart ska vi inte göra något som skrämmer bort alla oss som redan älskar Vetgirig. Tanken är att behålla allt det som gör Vetgirig så himla bra , det som gör att vi är kvar och spelar år efter år. Men att göra upplevelsen större, snyggare, lättare att förstå och mer användarvänligt.

Förhoppningsvis kommer det bli ett mycket större gäng som spelar och använder Vetgirig inom en snar framtid.

Kort sagt, det är mycket roligt på gång. Stay tuned vetgiringar!!

Varma hälsningar, Rickard Olsson