Just nu

  • 51 spelare online
  • 234 677 frågor
  • 14 550 medlemmar
  • 7 736 ämnen

Stötta vår Kickstarter-kampanj!


Hej alla Vetgiriga!

23/4 2021

Vår kickstarterkampanj för att göra Vetgirig enklare, mer lättillgänglig och smidigare att använda var du än är har nu varit igång i 13 dagar.

Vi har nått över 23% av målet och det är väl både bra och dåligt på samma gång kan man tycka. Vi har nu knappt 3 veckor kvar att samla ihop resterande del på. Det är långt ifrån en omöjlighet men det kräver att många fler engagerar sig och vill bidra. är vi många som är med så behövs inte många kronor per person, det viktigaste är egentigen att många visar att man vill ha en bättre spelupplevelse i dator, platta och mobil. Det ska vara lättare och tydligare att spela och det ska vara en mycket tydligare och starkare social plattform så att man ser vem man möter och vilka som är med i tabellen osv.

Vi tror inte, utan är övertygade om, att det här kommer bli så vansinnigt bra, kul och intressant inte OM utan NÄR vi kommer igång. Alla som spelat Vetgirig länge kommer inte bli besvikna, styrkan i Vetgirig kommer vara kvar. Det ska bara bli bättre. Så gör en insats, efter förmåga, om än så liten så spelar det roll. Tryck på länken här, läs mer, se filmen och om du vill så får du mer än gärna sprida budskapet till dina vänner. Vi ses på sidan.

Varma hälsningar, Rickard Olsson.