Just nu

  • 105 spelare online
  • 241 722 frågor
  • 14 475 medlemmar
  • 7 837 ämnen

Relationer

Har du en aning om hur historiska, nutida och fiktiva kändisar egentligen hänger ihop?

Kategori:Diverse
Frågor: 46
Popularitet:4
Betyg (3.4):3
Svårighet:3
Skapat:2007-03-25


Tips:

5 tips för en lyckad dejt

Funderar du på att bjuda ut den där personen du så länge drömt om att omfamna? Eller står du och har panik över den dejt du bjudit in någon till men totalt glömt bort? Oavsett situation listar vi nedan 5 tips för dig som vill imponera på dejten.

1.      Var dig själv

Oavsett hur klyschigt det än må låta är detta det bästa tipset vi har att dela med oss av: var dig själv! Försöker du vara någon annan under första, andra eller hundrade dejten kommer det aldrig bli en lyckad dejt. Människor är duktiga på att genomskåda varandra och därför syns det rätt tydligt när någon försöker vara någon de inte är. Det spelar ingen roll om det är diskret dejting eller tvärtemot, var dig själv om du vill att din dejt ska imponeras!

2.      Planera dejten i god tid

Ytterligare en viktig ingrediens till en lyckad dejt är planering! Det finns knappast något värre än någon som förväntar sig att man har tid till en dejt om man blir utfrågad dagen innan. Eller jo – personen som ställer in en dejt samma dag som träffen äger rum. Se därför till att vara den som planerar dejten i god till och se till att ni båda sätter ett kryss i kalendern där ni ska ses och dubbelboka för guds skull inte dig!

3.      Våga vara romantisk

Människor tenderar att inte våga vara romantiska mot dem de nyligen träffat. Det känns avskräckande att bete sig romantiskt mot någon ny eftersom man är orolig över hur de ska reagera. Saken är dock den att det inte finns något att skämmas över. Romantik är något de flesta lockas av.  Det är bland annat därför de flesta av oss är så svaga för romantiska filmer. Därför bör du våga vara romantisk under första, andra och hundrade dejten oavsett om du söker äldre kvinnor och män eller yngre. Romantik har ingen åldersgräns!

4.      Planera inte in för mycket

Vad signalerar en oplanerad dejt mer än för mycket planerat? Inget! Vill du verkligen anordna en lyckad dejt är det viktigt att det finns tid över till att bara prata. För mycket på schemat under dagen eller kvällen gör att ni måste stressa genom de olika momenten. Då blir det inte mycket tid över till snack och mys. Se istället till att endast ha en eller två ting inplanerade, beroende på hur mycket tid ni har såklart.

5.      Ställ många frågor

Ännu en sak som definierar en dålig dejt är när en av personerna talar för mycket om sig själv. Se därför till att kontinuerligt ställa din dejt frågor, frågor som du också kan besvara när hen fått talat ut. På så sätt lär du känna din dejt ordentligt samtidigt som du faktiskt visar att du är intresserad. Din dejt kommer såklart också lära känna dig bättre om det är frågor du kan vara involverad i.

Använd denna frågesport på din egen websida genom att lägga in följande HTML-kod: Anmäl dig till en kurs i ämnet. Du kan i lugn och ro själv lära dig frågorna

MedlemKommentarerDatumBetyg
GunnarfoRiktigt trevligt ämne, där man fick tänka till. Men... vissa frågor var onödigt långa. 2007-03-264
Arne56Bra på rätt nivå! 2007-03-254
Övriga betyg: Conth 5

Senaste körningarna (Snabben):
MedlemDatumResultat
MsBure2021-10-3023 (46)
chatnoir2020-12-171 (1)
chatnoir2020-12-170 (1)
chatnoir2020-12-173 (4)
chatnoir2020-12-176 (10)
Hem