Just nu

  • 87 spelare online
  • 246 751 frågor
  • 13 753 medlemmar
  • 7 919 ämnen

Nyheter november 2022

Nu har vi äntligen säkrat vår driftmiljö genom att flytta vetgirig till nya servrar. Det har varit en del småproblem i samband med detta, tack för ert tålamod.

Ett kvarvarande problem är att efter flytten så har våra mail blivit svartlistade av en 3:e-parts tjänst (Proofpoint) som vissa av våra spelares mail-leverantör använder sig av. Detta gör att dessa inte får våra mail för tillfället. Vi har anmält detta och hoppas att de lyfter sin spärr inom kort.

Vi testar att göra en uppföljning till Medelmåttornas Cup genom att göra detta till en återkommande tävling 4 ggr per år. Första start sker 11/12, anmäl dig nu om du uppfyller villkoren för att deltaga.

Efter önskemål så sänker vi nu antal dagar man har på sig att spela varje runda i Nya Duellen från 7 till 3 dagar. Detta gäller ej ligamatcher, dessa har fortfarande max ett dygn per runda. Resultat av mini-enkäten:
50% - Hälften vore bra (3-4 dagar)
27% - Sju är lagom (som nu)
23% - Samma som ligan (ett dygn)

Vi testar även att göra SnabbCupen till endaglig tävling. Varje kväll kl. 19 spelas en runda. Vissa dagar är bara för våra Premium-medlemmar och en dag är det endast för ´medelmåttor' . Se tävlingssidan för fullständigt schema.
I samband med detta flyttar vi söndagens Herre på Täppan. Vilken ny tid föredrar du? Mini-enkät

Hälsningar
Conth vetgirig.nu